dimecres, 23 de maig del 2012

3º dia Praga

h Un altre dia en aquesta bonica capital ens llavem una mica d´hora i baixem a fer l´esmorsar o fem amb el mateig hotel Tivoli dons ens entre en l´habitació , forsa correcta i ens donara forsas per fernos passar un bon matí .
 
 
 

En la sortide del hotel ens toca caminar una petita estona fins arribar al metro , una vegade pujem a ell ens dirigim fins la primera visita del dia i es Josefov o sigui el barri jueu en ell i tenen set sinagogas i la visita mes importan es el seu cementiri per ells es una gran reliquiaAlgunes de las sinagogas de Praga , en primer lloc la Sinagoga Maisel sota aquesta la sinagoga Española i amb vertical la Sinagoga vieja nueva Staronova.
En el barri jueu d´aquesta capital els edificis son espectaculars es un barri modernista en l´actualidad cal destacar entre els seus edificis  el relotge en que te las agullas que volten al revés .
Ens quedem a dinar en el barri jueu en el restautant kolkouna tipic del país a mes de restaurant era una cervecería que es feia cerveza propia , tocaba un bon goulag plat tipic de Praga un bon lloc , una vegade acabat ens varem dirigir al centra de la capital a la famosa plaça de ciutat vella .
 

j
 

Aquesta plaça de la ciutat vella va ser construïda en el segle XIV i en el mig d´ella és troba el monument a Jan Hust tota ella està rodejada de carrerons medievals , i de cases interessants i sens dubte el rellotge astronòmic es una de las coses mes interessants de contemplar es de l'any 1490.
Una vegada varem visitar tot l´ entorn d´aquesta plaça que es el centre de praga anem voltejan per petits carrers interessants qu- ens porten cap una de las portes d´entrada d´ aquesta ciutat i prop d´ella ens trobem amb l´ajuntament de la ciutat una obra mestre d´arquitectura

Es feia tard i tocava sopar una mica dons caminant tot el dia s´agraeix sentarse una mica a descansar i menjar algo, avui triem un restaurant sumament popular quasi a tot el mon, Mc Donals a vegades una hamburguesa i patates amb una gran coca cola es posa de conya i eixís va ser .
Per acabar el dia donar una ultima volta nocturna per el pont de Carles i per la plaça apart d´algunas fotos de nit en aquest llocs.